HTML

Kicsi Zsuzsa a nagyvilágban

hogyan élünk 22 évesen

Friss topikok

  • teadrinker13: De jó! Virsliből is lehet aranyos polipot készíteni, ha az egyik végét hosszában 8-ba vágod. A sze... (2008.12.02. 12:41) Haha!
  • teadrinker13: Bizony, megható dolog, de állítólag túl szép, hogy igaz is legyen. Legalábbis néhány orvos ismerős... (2008.12.02. 12:35) !!!
  • n: én használtam... upsz? (2008.09.05. 14:46) Vicc
  • Attila: De csak azok a csajok kapjak meg ezt a "cuccot" akik megerdemlik ;-) Van aki nem kap semmit :P (2008.09.03. 19:48) A legjobb!
  • ildacica: Miert akarsz futni? Nem tetszik? :P (2008.08.08. 21:07) Ha én egyszer diktátor leszek!

Linkblog

2009.08.27. 20:18 ildacica

The one with the turist

1. Utalom a turistakat!

2. A romanok a legbunkobbak a repulon!

3. De van a romannal rosszabb, gyerek mellett ne ulj SOHA repulon. Foleg ha Parizsba tartanak, es megigertek hogy elviszik DISNEYLANDBE! Mert azt elviselni, asszem meg a sajatomtol is csak ugy birnam, ha birnam, hogy kozben a fulembe folyonosan az menne, hogy ,,az en gyermeken, nem folytom meg almaban, az en gyermekem, nem folytom meg almaban,,. Hihetetlen.

Amugy a turista az rettenetes egy emberfajta. Mondjuk lehet hogy konnyu nekem, mert nem fizetek szaz eurokat per ejszaka hogy ittlegyek, es mindezeket lassam, de hogy mi ez a nagy sietseg, loknek, sietnek, masznak, mondom en, ha az az epulet ott van tobb szaz eve, ott lesz meg egy fel orat. Hihetetlen. Elmegyek, megnezem, hazajovok, max elmegyek es holnap is megnezem, lehet ezert vagyok nyugodtabb. De hogy ezek hova rohannak epp ennyire. A legparasztabb, bunkobb, stb turistak tapasztalataim szerint: elso helyen az olaszok, utana a romanok, kovetik azonnal a spanyolok, de es minden mas delamerikai nep. Az oroszoknak kulon helyen szentelek, mert annak ellenere hogy turisztikai helyeken lehet hogy visszahuzodottabbak, vendegloben, taxiban, szallodaban teljes letukkel lenezoek, bunkok, hihetetlen. A magyarok atlagosak, de ritkan latok csak magyarokat, es ha odakoszonsz nekik, akkor mosolyognak es visszakoszonnek. ellentetben a romanokkal. De en nem ertem hogy hogy van valsag es hogy van szegenyseg, mert ami csuri buri nep ide jon, honnan van penzuk. Kb ugy nez ki hogy 3 darab neuronnal van kevesebbje mint a macskamnak, a papucsrol felig lelog a laba, budos, paraszt, de jon Parizsba. Honnan van annak penze??? Bezzeg az aki reggelig tanul a koliban hogy ember legyen belole annak nincs penze itt lofralni. Igazsagos ez? DE: az osszes japo/kinai/japokinai na azoknak van fenykepezeskulturajuk. Nem menne at a keped elott, ha az amerikai sereg hajtja hatulrol akkor sem, sot, megkerdi, sikerult a keped... es akkor csak bamulok, de kedves. NEm? Veluk viszont az a baj, hogy AKARMILYEN, de AKARMILYEN jo kamerad lenne, a legtutitbb amit a te orszagodban vehetsz, s bamulhat az egesz turista a notre damenal, ha meglenik egy japo tuti hogy az ove nagyobb/jobb/tisztabb/nagyobb objektives... ez van. Na de tanulsag: Ne gyertek Parizsba nyaron. foleg nem augusztusban. EN jartam juliusban es jo volt, de nem is megyek tobbet Notre Dame stilusu nagyon hires/ingyenes helyekre, max szeptemberben. Esetleg. A turistaknak akik jonnek, azoknak pedig uzenem hogy nyugodjanak le, mert semmi sem megy sehova! Vennek le a szemuhoz hozzanott kamerat, es szallnanak le az eiffel toronyrol, mert olyan kertet mutatnek nekik, es olyan piknikre vinnem el, hogy haza sem menne... Addig is, irany lokdosodni a Notre Dame toronybejaratahoz! Say hi from me :)

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://ildacica.blog.hu/api/trackback/id/tr371342679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása